Göra om och göra rätt!

Hej raringar! ♥︎

Hur mår ni, vad gör ni? Jag sitter och genomsöker internet på inspiration för att göra om i mitt sovrum igen. Det tar verkligen aldrig speciellt lång tid förens jag vill ändra något här hemma igen. Nu när hösten ju närmar sig så vill jag ha en förändring helt enkelt. Jag har redan min hösttextil som jag ska hämta upp till vardagsrummet, så mysigt kommer det bli där. Men sovrummet har jag verkligen börjat tröttna på nu .. jag vill ha det lite renare, liksom. Typ som de här:

sov

sov2

 

Jag är nog mest inne på den översta bilden då jag på senaste har blivit helt såld på päls, men självklart inte äkta. Men det ger en så himla mysig känsla, liksom. Svart och vitt har jag ju alltid annars, så om man gör sovrummet till lite mer jordaga färger så kanske man myser mer där inne. Vilken tycker ni är finast?

Kyliga vindar och tapeter!

 

Hej alla ♥︎-n!

Nu börjar vi verkligen närma oss vintern, hörni! Det känns främst om morgnarna tycker jag. Det blir verkligen bara kallare och kallare nu. Men jag tycker om det, jag vaknar på ett helt nytt sätt om vintrarna. Jag brukar till och med gå ut på balkongen efter första koppen kaffe och bara ta några friska andetag. Hur klyschigt det än låter så är det ju krispigt nu!

morg

Annars då? Jo, jag tycker allting rullar på som det ska faktiskt. Jag har lite funderingar om några små förändringar här hemma. Just nu sitter jag och surfar runt efter snygga inredningsprodukter och grejer som kan inspirera mig. Jag tänker att jag kanske skulle tapetsera upp en fondvägg i sovrummet. Jag tycker det får rummet att bli så himla mycket mysigare. Men frågan är ju bara vilken tapet man ska välja .. det är ju inte det enklaste att faktiskt ångra sig och göra om när man väl har satt upp den, och man ser ju inte resultatet förens den är helt uppe. Vet inte om det känns lite för riskabelt .mag

Tror ni det kan bli fint med en fondvägg med någon mönstrad tapet? Typ den här:

 

⧴ Happy halloween!

Heej alla fina!

I morgon är det halloween och jag är inbjuden på en riktigt maskerad! Jag älskar halloween, älskar att få lov att klä ut mig till något .. äckligt! Haha! Jag är som ni förstår inte tjejen som passar på att ha den kortaste kjolen jag hittar på halloween, utan jag vill verkligen vara läskig! Jag har tränat i ganska många år på att kunna göra äckliga sminkningar. Förra året var jag joker från Batman, eller i alla fall en version av honom. I år tänker jag att jag ska göra en äcklig sminkning, och ha typ en sjukhusuniform, alltså en sån patienter har. Kul, kul, kul!! Jag blev riktigt inspirerad av den här videon, så en version av den:

Dock kommer jag inte att klara av att ha munnen stängd hela kvällen, så blir nog en liten ändring för mig! Jag måste ju kunna dricka drinkar och äta snacks, ju! Ska ni på någon halloween fest?! Investera i flytande latex, då kan man verkligen göra hur äckliga saker som helst! Haha! Nä, nu får jag skynda mig så jag kommer iväg till jobbet.

Hoppas ni får en underbar fredag, allihop!

hallo