By Malina

Ett klädmärke som verkligen är i ropet är By Malina. Kronprinsessan har setts i kläder från det svenska märket vid ett flertal tillfällen bland annat vid Nobelfesten och statsbesök. Det är roligt att kronprinsessan ofta väljer att fronta svenska märken eftersom hon ofta syns i den utländska pressen runt om i Europa. En av de mest kända klänningarna hon burit från By Malina var den hon bar prins Oscars dop. Klänningen heter Emily och finns fortfarande att få tag i eftersom det blev en riktigt klassiker. Drömmen för många är såklart att ha en välfylld garderob i modell walk in i anslutning till badrummet. Du kan spana in denna länk hur du kan få det! By Malina grundades 2010 av Malin Andrén och är verkligen en framgångssaga. Det som syns i pressen är såklart mest hennes klänningar på diverse röda mattan-tillställningar men det finns kostymer, blusar och många fler fantastiska plagg i utbudet.

Vacker lokal med röd matta

Leave a Reply

Your email address will not be published.