Blake Lively på MET-galan

MET-galan är en rolig tillställning då det gäller mode. Varje år ges ett tema som gästerna ska klä sig efter och i år var det Gilded Glamour som gällde. Gilded Glamour är en era i USA som inföll i slutet av 1800-talet och kännetecknas av extrem ekonomisk tillväxt. Med andra ord så fanns det chans för gästerna att bada i glamour. En som verkligen tog vara på tillfället var Blake Lively som bar en fantastisk klänning från Atelier Versace. Jag vågar inte lägga ut en bild på den utan ni får googla för annars måste jag väl anlita proffs igen på grund av upphovslagen. Klänningen var underbar och en tribut till New York med frihetsgudinnan i fokus. Först var klänningen i koppar men på röda mattan släpptes släpet ut och den blev blågrön istället. Precis som koppar gör då den ärgar. Blake Lively bar även en tiara tillsammans med statement-örhängen och kvällen var definitivt hennes trots att Marilyns Monroes klänning bars av Kim Kardashian.

Skyltning av Versace
Frihetsgudinnan i New York

Leave a Reply

Your email address will not be published.