Modetrender 2022

Det är bara ett par dagar kvar av det här året och sedan börjar 2022. Vad kan vi egentligen förvänta oss av modet det kommande året? Det är mycket fokus på brösten men det är inte att de ska blottas utan snarare dekor eller mönster kring bysten. Sedan är braletten ett av de absolut trendigaste plaggen. En bralette är vad som kan liknas vid en korsett men som lämnar magen bar. Den matchas bäst med ett par vida byxor samt en kavaj i storlek oversize. För dig som inte vill visa magen så är även korsetten populär. När det gäller sminket så är det glansiga läppar som gäller efter några år av matta läppstift. Färgerna på ögonskugga är lite blandade menn de två stora trenderna som går att se är den bruna nyansen som då matchas med en brun eyeliner. En annan trend är mycket glitter i ögonskuggan, kristallögonskugga, som är perfekt till fest.

Kvinna i korsett
Kvinna med brun ögonskugga

Leave a Reply

Your email address will not be published.