Handla på second hand

Något jag älskar att fördriva tiden med är att springa på olika loppmarknader. Jag kan lätt spendera ett par timmar i min lokala second hand-butik. Det har blivit trendigt att återanvända prylar, vilket också märks på antalet besökare hos second hand-butiker online som ökar stadigt. Under årens lopp har jag gjort en hel del fynd, både kläder och möbler till min lilla lägenhet. Man sparar ju en hel del pengar på att handla begagnat och efter varje inköp brukar jag föra över en liten slant till mitt buffert- eller pensionskonto. Jag får dock ta hjälp med att göra mer analyser för att försäkra mig om att pengarna växer, för den biten är jag inte så haj på. En gång fyndade jag en näst intill ny fåtölj för dryga femhundringen, som senare visade sig kosta flera tusen kronor i möbelbutiken runt hörnet. Helt galet om ni frågar mig!

Fåtölj och böcker

Inredningstips till en etta

Jag surfar runt lite för att hitta inredningstips till min etta. När det gäller kläder kan jag säga att jag är enormt stilsäker. Jag vet vad jag tycker om och jag blandar senaste mode med mina gamla favoriter. Jag har min egen stil som jag är stolt över. När det gäller inredning känner jag mig dock mer osäker. Sammetssoffor verkar vara senaste nytt och visst är det otroligt läckert. kolla här vilka snygga soffor det finns!

Jag måste dock tänka på att jag har en hund vilket kanske inte är den ultimata kombinationen med en sammetssoffa. Fast om jag tänker efter så har ju faktiskt Snuffsan sin egen bädd och är nästan aldrig i soffan. Eftersom inredningstrender 2019 visar att gult är den stora färgen som kommer så kanske jag investerar i en gul sammetssoffa. Konstgjorda växter fortsätter att vara inne och det passar mig perfekt!

Landskapsbild i olika nyanser av gult

Snyggt med skinn

Nu till hösten har jag blivit himla sugen på att hitta några snygga kläder i skinn! Det känns som att det värmer bra, och så är det snyggt också. Jag fattar inte varför jag inte har tänkt på det innan, jag har liksom inga skinnkläder i min garderob. Men jag har nog min bror att tacka för idén, han satt nämligen och surfade efter några bra crosshjälmar och det gav mig lite inspiration att leta efter just sådana kläder.

Eftersom det börjar bli lite kyligare nu, är det ju också dags att hitta någon fin jacka. Jag har massor här hemma, men det är alltid kul med nytt. Känns liksom fräschare på något sätt. Det bästa är att höstens jackor verkar kretsa kring just skinn, så kanske får bli en skinnjacka. Om jag ska följa med och titta på någon av min brorsas tävlingar, så kommer jag dessutom passa in perfekt i publiken.

Kvinna med skinnjacka