⧴ Happy halloween!

Heej alla fina!

I morgon är det halloween och jag är inbjuden på en riktigt maskerad! Jag älskar halloween, älskar att få lov att klä ut mig till något .. äckligt! Haha! Jag är som ni förstår inte tjejen som passar på att ha den kortaste kjolen jag hittar på halloween, utan jag vill verkligen vara läskig! Jag har tränat i ganska många år på att kunna göra äckliga sminkningar. Förra året var jag joker från Batman, eller i alla fall en version av honom. I år tänker jag att jag ska göra en äcklig sminkning, och ha typ en sjukhusuniform, alltså en sån patienter har. Kul, kul, kul!! Jag blev riktigt inspirerad av den här videon, så en version av den:

Dock kommer jag inte att klara av att ha munnen stängd hela kvällen, så blir nog en liten ändring för mig! Jag måste ju kunna dricka drinkar och äta snacks, ju! Ska ni på någon halloween fest?! Investera i flytande latex, då kan man verkligen göra hur äckliga saker som helst! Haha! Nä, nu får jag skynda mig så jag kommer iväg till jobbet.

Hoppas ni får en underbar fredag, allihop!

hallo

 

Höstens trender!

Hej raringar!

Något som jag verkligen älskar är att kolla upp vilka trender som gäller inför varje ny årstid. Nu till hösten har Elle släppt de hösttrenderna som visades upp på modeveckan i Stockholm. Åh, där hade jag velat vara! Men i alla fall, de största trenderna inför hösten är följande:

  • 70-tal

elle7

  • Skräddade herrinfluenser

elle6

  • Polokragen

elle2

  • Asymmetriska skärningar

elle5

  • Glittrigt och metallic

elle4

  • Maxiklänningar och kjolar

elle3

  • Ljusa färger till vintern, men våra kära höstfärger till hösten

elle

Jag älskar det, fullständigt älskar det! ♥︎ Nu börjar shoppingen för höstgarderoben och jag hoppas verkligen att inte alla mina favoriter på jobbet har blivit utsålda redan. Det första jag ska köpa är stora stickade koftor med polokrage och en skräddad kappa. Men först är det en liten älskling som står och piper vid mina fötter, får nog gå ut på en lång promenad först, så hon får springa av sig lite. Sen har jag faktiskt bokat in ett besök hos veterinären för nästa vecka, så håll tummarna! Puss!

Hello internet!

Hej alla raringar! ♥︎

Nu är jag igång, jag har äntligen tagit tummen ur och faktiskt skaffat mig en blogg. Det känns riktigt bra faktiskt och jag känner mig riktigt inspirerad. Jag själv följer en himla massa bloggar och har alltid funderat på om jag inte skulle skaffat mig en egen. Och nu är det gjort! Just nu sitter jag och “fönster-shoppar” lite på Zalando.se. Jag ska nämligen på en födelsedagsfest på lördag och känner att det är dags för något nytt. Jag är som många andra fortfarande på jakt efter den där lilla svarta.

svart

Den perfekta klänningen som passar till alla tillfällen. Jo, jag har ju x antal svarta klänningar, men ingen är sådär elegant och enkel som jag vill ha den. Har hittat en som ser väldigt fin ut på modellen, men det säger ju ingenting om hur den sitter på min lilla kropp. Får nog kanske beställa hem och prova den. Klackarna är redo, där har jag hittat ett par riktigt fina från en av mina absoluta favoritställen. De är svarta, enkla och höga men inte så höga så det blir obekvämt. Bara helt perfekt höjd och med en liten platå som gör det lite enklare. Nä, nu ska jag återgå till shoppingen. Jag måste ju hitta en present till födelsedagsgrisen också. Vad köper man till en 26-årig kille som inte är speciellt materialistisk? Hm ..

myys