Spanska modekedjor passar med sommar och sol

här skulle jag verkligen vilja bo! Så kände jag direkt när jag började titta på vilka hus och lägenheter som fanns att köpa i Benidorm, på spanska solkusten med en närhet till Valencia. En härlig stad med stort utbud av kultur, fantastisk mat och mode. Spansk mode förknippar många med kedjan Desigual (som betyder ojämn) med dess färgglada plagg i trendig design ofta med stora mönster som gjorda för sommar och strandliv. Många plagg är just ojämna eller osymmetriska. En annan spansk modekedja som jag gillar är Zara som har mer stilrena plagg för alla tillfällen. Det jag förknippar mest med Spanien är nog ändå Espadrillos. Dessa underbart sköna sommarskor som finns i flera modeller. Allt från de klassiska platta till de med kilklackar som man knyter runt vristen. De är så snygga och sköna. Espadrillos vill jag ha varje sommar.

Perfekta skor på stranden

Leave a Reply

Your email address will not be published.