Tappade mobilen i en vattenpöl

Ibland överraskar jag mig själv med hur klantig jag kan vara och igår var en sån dag. Sprang en liten runda och hade mobilen i fickan eftersom jag lyssnade på musik. Efter ett tag kände jag hur det ryckte till i hörlurarna och jag stannade till. Mobilen var inte där längre, för jag hade såklart glömt att stänga till fickan ordentligt. Gick tillbaka och hittade den i den enda lilla vattenpölen som fanns på vägen. Men så typiskt! Fiskade upp min blöta, smutsiga iPhone och fick snällt springa hem igen med den i högsta hugg. Upptäckte sedan att skärmen gick sönder vid fallet. Det är inte riktigt läge för mig att köpa en ny just nu eftersom jag har lite tight budget för tillfället, men jag ska skicka den på mobilreparation istället. Håller tummarna för att det går att fixa till den och att den blir som förut. Min väninna sa till mig att lägga den i en bytta med okokt ris för att det suger åt sig allt vattnet. Så där ligger min stackars iPhone just nu och i morgon bitti ska jag skicka den på reparation.

Teknik apple utveckling

Leave a Reply

Your email address will not be published.