Trender för våren 2020

Jag har kommit igång så smått med träningen och jag har redan sett resultat på kroppen. Det kanske bara är inbillning men jag tycker faktiskt att kläderna sitter snyggare på mig nu. Det här har sporrat mig och jag har shoppat en hel del plagg som är åtsittande och tröjor som visar en del av magen. Det kanske inte är det smartaste nu när vintern börja komma så smått, men tiden går dock snabbt och innan vi vet ordet av är sommaren här igen. Jag brukar alltid försöka ha koll på nästa säsongs mode och jag har kikat en del på trenderna inför våren 2020 och det verkar som om virkade detaljer kommer ganska stort. När jag tänker på sommaren kommer även min gamla faster i mina tankar. Hon måste vara en av de få som fortfarande använder manuell gräsklippare. Jag måste tipsa henne om de praktiska batteridrivna gräsklipparna som jag har sett finns Hos stigabutiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.