Komma igång med träning

Det är svårt att komma igång med träning och jag antar att många håller med mig. Jag har kikat på löpband på nätet och jag tror att för mig är det ett träningssätt som skulle passa. Min lilla vovve tar helst lugna promenader så om jag ska springa får det bli hemma mellan jobb, hundpromenader och shopping. Roliga och snygga träningskläder tänker jag unna mig även om det inte blir så många som kommer att se mig på löprundan hemma i vardagsrummet. Många kanske tycker att mode och träning inte hör ihop men det finns ju en anledning till att det finns så mycket snygga träningskläder i handeln. Det blir helt enkelt roligare på joggingrundan med en läcker och funktionell tröja tillsammans med byxor som sitter perfekt. Nu ser jag verkligen fram emot att komma igång så jag ska genast klicka hem löpbandet innan jag ångrar mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.