Ny lägenhet?

Jag har haft fullt upp med att rensa ut bland alla mina gamla kläder. Har sålt en del och skänkt bort några plagg, men helst skulle jag vilja spara alltihop. Det börjar bli överfullt i alla garderober och skåp här hemma. Det har gått så långt att jag har börjat leta efter en mäklare för att sälja min lägenhet och leta efter något större. här finns en mäklare som jag har varit i kontakt med, supertrevliga och tillmötesgående! Det kanske låter extremt att flytta bara för att man har så mycket kläder men som alla ni som läser min blogg vet så älskar jag alla mina plagg och vill helst inte göra mig av med något. Mode går dessutom i cykler, så det som är ute just nu kommer att bli trendigt igen om ett tag, därför är mitt motto att spara allt! Du vet aldrig vad som blir ditt favoritplagg om tio år. Min dröm vore en lägenhet med en riktig walk-in-closet, tänk er att ha ett helt rum fyllt av kläder.

Kläder på en galge

Leave a Reply

Your email address will not be published.