Matt idag!

mys

Hej alla vänner!

Hur mår ni idag? Jag känner mig alldeles matt, faktiskt. Det kan dock bero på mitt träningspass igår eller faktumet att jag bara fick ungefär fyra timmars sömn inatt. Eller en härlig kombination av dem två! Ligger fortfarande i sängen och försöker motivera mig att gå ut på en promenad. Det hjälper ju alltid när man känner sig trött, att röra på sig och andas frisk luft. Det gäller ju bara att lyckas ta sig ut också .. Förstår inte alls varför jag inte kunde somna igår, särskilt efter träningen. Jag var ju, precis som idag, helt slut i varenda liten muskel på kroppen. Något som jag skulle vilja påstå är ett recept på en riktigt god sömn. Men icke! Får nog planera in att gå och lägga mig supertidigt ikväll, så jag inte ligger back hela veckan!

Hoppas ni har haft en bättre natt än jag har och att ni myser idag, det är ju sånt mysväder! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published.