Bästa starten på dagen!

fin

Åh, vilken underbar morgon jag har haft idag alltså! Jag älskar när dagar börjar på bästa möjliga sätt, särskilt när man ju faktiskt är ledig. Anna ringde mig igår kväll och frågade om vi inte skulle äta lyxfrukost i stan idag, och det är ju sällan något man tackar nej till. Hon hade hittat ett supermysig fik på en tvärgata som inga av oss hade provat innan. Det var helt otroligt gott där, alltså. Pannkakor, kaffe och en smoothie fick jag i mig innan vi tog en promenad och nu ligger jag och smälter maten lite i soffan. Jag är inte van vid att äta så mycket på morgonen, haha! I kväll ska jag ut och äta med ett gäng kompisar varav en är en kille som jag verkligen fått upp ögonen för .. vi får se vart det leder! ♥︎

One thought on “Bästa starten på dagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.