Offerkoftan är av!

nagHalloj alla kära!

Åh, vad jag älskar att ha nya naglar gjorda! Det får verkligen mitt självförtroende till toppen, känner mig så himla fräsch och härlig. Det blev svart denna gången, för det är ju helt enkelt min favorit, varför ska man då hålla på med andra? Haha! Jag kände verkligen igår att jag förtjänade att bli lite ompysslad då dagen innan var helt kaos. Bråkade med både min bror och min mamma om världens löjligaste saker, men tog verkligen på mig offerkoftan och kände att de båda attackerade mig. Jag har ju sedan dess fått krypa upp till korset och be om ursäkt för mitt beteende, för det var ju bara jag som var tokig. Måste haft en sån dag eller något. Men hur som helst så var det en kaos-dag som jag ville få bort, då funkar alltid lite unnande!

Hur har ni det, kära ni? Njuter ni av  sommaren?

 

2 thoughts on “Offerkoftan är av!

Leave a Reply

Your email address will not be published.