Att leva i stunden!

Hej allihop!

Tänkt att det redan är sista dagen i juni, alltså! Känns som det högst gått två veckor sen första juni, men icke. Såhär blir det nästan varje månadsskifte, att jag börjar stressa över tiden. Men jag jobbar på det, det här med att leva lite mer i stunden. Om man bara går runt och oroar sig och stressar så kommer man ju missa livet, liksom. Jag vill verkligen inte vakna upp en dag och vara 70 och känna att jag har stressat mig igenom hela livet. Vi lever här och nu och det är även här och nu som vi ska fokusera på. Det är i alla fall vad pappa sa när jag pratade med honom om det. Haha! Jag litar på honom, gammal och vis! Apropå honom så hade han förra veckan köpt en liten överraskning till mig. Nämligen en elgrill från muurika

elgrill

 

Vi kollade nämligen upp hur jag kunde grilla hemma och det var faktiskt tillåtet med elgrill på balkongen. Jag trodde dock inte att han skulle köpa en till mig, och särskilt inte en såhär stor och fin! Så nu är sommarens middagar räddade, kan jag lova! Grillar ni något?

Leave a Reply

Your email address will not be published.