Längtan efter helg !

Hej alla vänner!

Hur mår ni? Jag är riktigt redo för helgen redan, vilket aldrig är en härlig känsla på tisdagen. Puh! Men tiden kommer väl gå snabbt, det gör den ju alltid. Jag får bara se till att sysselsätta mig lite extra i veckan. Som idag ska jag hem till pappa och hjälpa honom att hitta billiga reservdelar på nätet och sen förhoppningsvis bli bjuden på hans grillade spett. Det finns verkligen ingen som grillar som min kära far, vilken mästare han är! ♡ I morgon efter jobbet tänkte jag att jag skulle ta mig till simhallen, det känns som sommaren är den tiden man ska dit om man vill slippa trängas i basängen så att säga. Simning är verkligen min absolut favoritträning, tätt följt av löpning så klart. Sen i övermorgon ska jag storhandla tänkte jag. Sen är det äntligen fredag igen! Hur ser er vecka ut, raringar? 

yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.