Morgondagens planer!

Hej alla kära vänner!

Hoppas ni alla mår super och att ni har en riktigt härlig dag planerad i morgon. Det har vi, vill jag lova. Morsdag är stort hemma hos oss, så även i år. Så nu ska det slås på stort och vi ungar ska bjuda mamma på middag. Jag ska dessutom baka en tårta till efterrätt och sitter nu och stressar över att faktiskt bestämma mig för vilken jag ska göra. Det är antingen den här citrontårtan eller den här brownietårtan. Båda låter ju verkligen helt himmelska, så jag vet ju att det inte blir fel vilken jag än väljer. Men .. ändå. Vill ni kanske hjälpa mig att bestämma? Måste handla om några timmar, för att sedan börja baka den i kväll tänker jag. Allt är ju himla gott efter de har fått stå och gosa in sig över natten. Skönt att det bara är efterrätten som jag har ansvar för, annars hade detta ju inte gått. Haha! Hur firar ni morsdag i år?

stress

Leave a Reply

Your email address will not be published.