Sommarkänslor!

käan

 

Hej alla glada!

Åh, vilken underbar kväll jag hade igår, alltså! Vill bara att alla kvällar ska vara precis så, kände mig på topp från början till start. Så är det ju galet sällan eftersom jag alltid blir så himla trött när klockan blir mycket. Men igår hade jag någon form av sommarenergi i kroppen, kändes det som! Detta firade vi med somriga drinkar och planering av sommaren. Jag kom ju på att jag inte har begärt någon semester ännu, så det var ju på tiden att faktiskt börja tänka på det. Haha! Det var jag, Linnea, Olivia och Ida som gick ut och åt igår för att få Linnea att tänka på annat. Hon behövde helt enkelt en rolig kväll och det hoppas jag verkligen hon kände att hon fick, för jag hade så otroligt kul! Fler sånna här kvällar, tack! ♥︎

Leave a Reply

Your email address will not be published.