En bättre söndag!

hamnen

 

 

Finns det egentligen något mysigare vårtecken än när vädret tillåter att man sitter i hamnen och dricker en kopp kaffe? När man behöver ta av sig koftan under jackan för att det var lite varmt efter promenaden ner? Helt underbart enligt mig!! ♥︎

Nu sitter jag hemma hos Elsa med Joakim för en lunch, som vi förhoppningsvis äter på hennes balkong. Hon har inrett den så himla fint med vindskydd och mysiga soffor. Helt perfekt häng-ställe för resten av säsongen, helt enkelt. Men innan dess så ska vi hjälpa henne att fixa en sak. Det handlar om det som jag berättade, att Elsa kollar på om hon ska ta ett lån. Det är nämligen så att hon ska ta körkort men inte har råd. Kruxet är att hon behöver körkortet för sitt jobb, så det måste liksom tas. Nu har hon tydligen varit i kontakt med kundtjänsten på företaget som hon valt och det verkar bra. Så nu ska vi hjälpa henne med att faktiskt göra det på deras hemsida. Hon är nog den mest nojiga personen jag känner, tror inte att hon kan göra något rätt själv så hon måste alltid ha stöd. Haha, stumpan! Men det blir nog bra till slut! Nu ska jag kolla om hon behöver hjälp i köket! Puss på er! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.