Sugen på en weekend!

Hellluu mina darlings!

Hur mår ni? Känns som hela landet håller på att vakna ur sitt vinteride nu när solen har börjar smälta bort kylan. Vi här nere i Skåne har ju inte haft snö på hur länge som helst, men just nu bjuds vi mest på regn och moln. Men det börjar bli mildare och mildare vilket ju gör något med en själ! Det har bland annat fått mig att verkligen vilja resa nu innan sommaren. Det jag fastnat för mest är Prag, men å är frågan hur länge man ska vara där. Jag tänker mig en långhelg, men räcker det med tors-sön? Ska man kanske ta tors-mån för att inte känna att jag knappt var där? Har någon av er varit i Prag? Det ser verkligen helt himmelskt ut på alla bilder, måste ju lätt vara en av världens vackraste stad! Lätt!

prag

One thought on “Sugen på en weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.