Påsken har börjat!

Hej alla älsklingar!

Hur mår ni idag? Vad gör ni? Jag kom precis hem från jobbet då jag bara jobbade halvdag idag, skönt. Dessutom fick jag med mig ett påskägg från ledningen. Jag älskar när de ger godis som företagsgåva, även fast det kanske är ganska givet på påsken. Jag känner mig som ett barn igen och glufsar i mig det snabbare än kvickt. Nu har jag bara lite i botten kvar då bussresan hem kändes längre än vanligt. Haha! I morgon är jag ledig och börjar inte jobba förens på tisdag igen. Påsken ska firas hemma hos mamma med resten av familjen. Jag älskar verkligen alla högtider som firas med familjen, av någon konstig anledning är jag verkligen en sån som värnar om traditioner när det handlar om sånt här. Jag är ju inte en väldigt traditionell människa i övrigt, så det är lite konstigt .. Hur ska ni fira påsk, mina hjärtan? 

eas

2 thoughts on “Påsken har börjat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.