Söndagssysslor!

Hej alla raringar! ♥︎

Alltså, som ni ser så är det något knasigt som har hänt med bloggen. Himla dumt då det är lite inlägg och kommentarer från er som har försvunnit. Tråkigt, men då är det bara att ta nya tag nu. Hoppas ni inte tror att det är jag själv som har tagit bort era kommentarer, kära ni! Jag älskar när ni skriver till mig så jag inte sitter här och pratar med mig själv!

Idag är det söndag och det har hittills varit en riktigt mysig dag. Vaknade sent för att vara jag, vi snackar vid tio-tiden, vilket är helt galet. Brukar vakna senast åtta av mig själv och vara pigg som en lärka. Men inte idag, kan bero på att det blev väldigt sent igår med tjejerna. Men mår faktiskt bättre än jag trodde att jag skulle göra, trots drinkar och dans igår. Frukosten idag bestod av bananpannkakor med jordnötssmör – har ni inte smakat så gör det! Så gott! Sen dess har jag städat lite här hemma och rensat lite i köket. Snart ska Elsa komma hit på filmmys. Förhoppningsvis har hon hela famnen full av snacks när hon kommer så kan vi så småningom bänka oss i soffan och sätta igång någon mysigt film. Men innan dess så ville hon att vi kollade på en grej, jag tror det var något företag som hon funderade att kontakta, men hon ville att vi skulle kolla upp lite info om deras lån innan. Perfekta söndagssysslor idag, helt enkelt. Skulle inte ändra på något! 

lazy

Leave a Reply

Your email address will not be published.