Sugen på att fiska igen!

Hej allesammans!

I söndags var det ju som bekant alla hjärtans dag, och det blev faktiskt en förvånansvärt bra dag. Pappa ringde och frågade om vi inte skulle ta en lunch, vilket jag ju såklart gärna gjorde. Han hade köpt godis och blommor till mig. (hur gulligt?) och jag stannade där tills sen eftermiddag. Han ville ju så gärna visa några grejer han köpt till hans fiskeresa nästa helg. Det är han och fem kompisar som åker bort i en vecka och bara fiskar och är grabbiga, antar jag. Jag var med några gånger när jag var liten, men när tonåren kom tappade jag ju intresset, kan man säga. Nu är jag däremot ganska sugen igen, det är ju faktiskt kul att fiska, om inte annat så är det ju avslappnande. Pappa hade köpt den Bästa håven från Savage Gear och jag är väl något av en nörd när jag visste precis vilken det var! Haha! 

rosor


Efter jag kommit hem från pappa så ringde jag faktiskt runt till de av mina vänner som är singlar och sen gick vi ut  och drack drinkar och firade att vi var singlar. Det var riktigt härligt och jag minns knappt när jag skrattade så mycket sist! ♥︎

Hur mår ni? Hade ni en bra alla hjärtans dag?

One thought on “Sugen på att fiska igen!

  1. Låter ju mysigt 🙂 Tycker även jag som annars tänker “ååh, vad tråkigt!” så fort jag hör ordet “fiska”, haha!

    sv: Underbart gott är det verkligen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.