Planer för överraskning!

Hej allihopa!

Så galet att januari redan närmar sig slutet, tycker jag! Men jag blir alltid stressad över hur snabbt tiden går, generellt. Jag önskar jag kunde sitta och känna precis tvärtom. Men då ska man ju antingen vänta på någonting eller ha sjukt tråkigt. Det händer sällan för mig. Kan någon egentligen ha tråkigt nu för tiden? Det finns ju alltid något att göra, så att säga. Som just nu håller jag och Jossan på att planera in en överraskningsfest för Jocke som fyller år i mars. Vi kommer hyra festlokal och antagligen ha någon form av buffé, sen ska det vara en massa lekar och quiz. En otroligt rolig kväll kommer det bli, om du frågar mig. Haha! Jocke är en sån kille som alltid, vad det än handlar om, ställer upp till 100 % så när man får chansen att ge tillbaka så tar man den. Sen kommer nog alla som kommer på festen hjälpa till med det ekonomiska, men jag och Jossan tog på oss ansvaret att planera upp den. Åh, vad jag längtar tills det är dags! Tänk hans min!! ♡

surprise

2 thoughts on “Planer för överraskning!

Leave a Reply

Your email address will not be published.