Nu är vi igång!

Godmorgon alla mina hjärtan!

Hur har ni det? Jag är äntligen frisk! Jag trodde aldrig att min hosta skulle släppa, men äntligen är jag som vanligt igen. Vardagen har ju dessutom rullat igång, men jag fick en ganska lugn start eftersom jag varit dålig. Det var skönt. Ingen stress här inte, inte ännu i alla fall. Förra helgen var vi hemma hos brorsan i Uppsala och hälsade på. Himla mysigt att äntligen få träffa honom. Han var nämligen bara hemma en snabbis i julas eftersom han hade tentor över julledigheten. Men nu fick jag hänga med honom i en hel helg! Han föreslog att jag också skulle kontakta HusmanHagberg som han använde och flytta med honom. Haha! Nog för att jag älskar min bror, men Malmö håller jag nära hjärtat. Uppsala utan att man pluggar känns ganska .. tråkigt? Är det kanske bara jag? 

home

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig till jobbet. Kort pass idag, vilket ska bli skönt. Det är verkligen iskallt ute, så är så himla rädd att bli dålig igen bara genom att gå utanför dörren. Men nu skiner solen och jag hoppas den värmer lite på vägen! Hoppas ni mår bra, mina rara! ♥︎

3 thoughts on “Nu är vi igång!

Leave a Reply

Your email address will not be published.