Vintern när den är som bäst!

kaffHej alla fina ni! ♥︎

Jag hoppas verkligen att ni också har det bra i kyliga Sverige nu. Jag älskar verkligen norden när det handlar om just vädret. Hur mycket man än klagar så hade jag nog faktiskt inte bytt våra fyra årstider för något annat i världen. Hade ni?

I går så gjorde jag det, jag köpte äntligen en snygg tapet som jag ska sätta upp som en fondvägg. Ska bara våga mig på att tapetsera mönstrat först. Det är ju faktiskt en hel vetenskap, även fast det är enkelt. Tänk så gör man det och ser att resultatet är upp och ner? Nä, kanske skulle jag höra om pappa ville hjälpa till? Han håller ju själv på att fixa och dona lite hemma. Just nu fixar han med sitt badrum, tydligen ska han sätta golvvärme där inne. lyxigt, men visste ni vilken djungel det är? Det finns verkligen mängder med olika golvvärme att välja på, så han har det nog inte lätt han heller! 

Men hjälpa mig kan han nog alltid få tid till! Kanske ska ringa honom på direkten, faktiskt! Hörs, raringar! ♥︎

4 thoughts on “Vintern när den är som bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published.