Tillskott i pynt-familjen!

Alltså, fyy vad jag trivs hemma just nu! ♥︎ Jag har köpt en så himla mycket fint julpynt för i år och verkligen gjort om hela hemmet till ett winter-wonderland! Det doftar jul, ljusen gör belysningen mysig och jag har till och med köpt ett par röda gardiner till köket. Min favorit av de sakerna jag köpte inför det här året är:

stj

 

Hur fin?! Hittade den på IKEA med mamma och kunde helt enkelt inte låta bli att ta med mig den hem! Apropå mamma så  ska jag hem till henne i morgonkväll igen och hjälpa henne igen med att beställa bildelar på nätet. Det var ju inte länge sedan hon fixade den sist, men tydligen var det något fel med hennes lyktor eller något. Vi får se i morgon helt enkelt. 

Hur mår ni? Julpyntat tills max hemma hos er också? ♥︎

7 thoughts on “Tillskott i pynt-familjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.