Kyliga vindar och tapeter!

 

Hej alla ♥︎-n!

Nu börjar vi verkligen närma oss vintern, hörni! Det känns främst om morgnarna tycker jag. Det blir verkligen bara kallare och kallare nu. Men jag tycker om det, jag vaknar på ett helt nytt sätt om vintrarna. Jag brukar till och med gå ut på balkongen efter första koppen kaffe och bara ta några friska andetag. Hur klyschigt det än låter så är det ju krispigt nu!

morg

Annars då? Jo, jag tycker allting rullar på som det ska faktiskt. Jag har lite funderingar om några små förändringar här hemma. Just nu sitter jag och surfar runt efter snygga inredningsprodukter och grejer som kan inspirera mig. Jag tänker att jag kanske skulle tapetsera upp en fondvägg i sovrummet. Jag tycker det får rummet att bli så himla mycket mysigare. Men frågan är ju bara vilken tapet man ska välja .. det är ju inte det enklaste att faktiskt ångra sig och göra om när man väl har satt upp den, och man ser ju inte resultatet förens den är helt uppe. Vet inte om det känns lite för riskabelt .mag

Tror ni det kan bli fint med en fondvägg med någon mönstrad tapet? Typ den här:

 

13 thoughts on “Kyliga vindar och tapeter!

 1. Åh mysigt! 😀

  Tycker du verkar som en hälsointresserad tjej. Har jag fel? 🙂 Ville bara säga att jag just nu har en superenkel tävling på min blogg där du kan vinna 3 produkter från Fitnessgurus superfood kollektion! Jag håller i denna tävlingen för att börja fira julen lite! Hoppas du tycker det verkar roligt!

  Ha det bra! 🙂

  //nouw.com/100kitchenstories

 2. Den tapeten var gör snygg! Kör på’t 🙂

  Jag älskar vintern med. Hösten, not so much. Har inte dom där träden runt mig med röda löv, utan allting är brunt och grått och fult, blir nästan nere faktiskt. :/

  Håller med ovanstående, mysig blogg!

  1. Hihi, får se om det blir exakt den eller om jag kanske skulle haft något mörkare inslag också.. 🙂 Låter inte alls kul att inte få njuta av alla eldsfärger om hösten. Du borde plantera en björn eller något utanför fönstret, så det vackra med hösten syns! 🙂 Tack, rara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.