Guilty pleasure!

Åh, äntligen är det lunch! Jag är så hungrig idag så jag nästan har känt att jag svälter ihjäl. Puh! Nu står det McDonalds på menyn och vi ska sticka och köpa ett helt gäng från jobbet. Det är nästan syndigt så mycket som jag tycker om deras pommes och glass. Det är ju verkligen inte ett ställe som man ska tycka om, varken för sig själv eller för miljön. Men once in a blue moon unnar jag mig en lunch där. Hur mycket majoriteten än dömmer faktumet att jag stödjer dem så sällan, så känner jag att jag faktiskt inte kan låta bli bara för att andra stör sig på det. Det är ju så gott! Men bara ibland..

pommes

Efter jobbet idag så ska jag följa med mamma till verkstan och hämta upp hennes bil. Den har varit dålig ett tag nu, men när hon väl lämnade in den så löste det sig ganska snabbt. Vi var tvungna att köpa några delar online från skruvat.se, sen monterade de in dem och nu får vi hämta upp den igen. Smidigt och bra! Efter vi hämtat bilen så ska vi faktiskt åka till IKEA och kolla om det är något julpynt som vi bara inte kan leva utan.. det ska bli kul!! 

Hur har ni det idag? Några roliga planer för veckan?

9 thoughts on “Guilty pleasure!

  1. En av mina favoritställen är just Ikea, där kan man gå och drömma samt fynda både det ena och det andra som man inte trodde att man behövde 😀

    1. Åh, ja, det är himmelskt! 😀

      Tusen tack, då ska jag verkligen handla hem det! Så himla smart att det “bara” är en färg, ju!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.