Välkommen November!

nove

 

Helgen var helt otroligt rolig, och jag lyckades exceptionellt bra med min halloween-sminkning i år! Kanske skulle jag försöka bli en sån som gör sminkningar till filmer? Det hade varit riktigt roligt! Men jag hade nog tröttnat, brytt mig mer om de andra skådespelarna och vad de har på sig. Haha! Försökt göra ett moderiktigt monster, skulle nog inte uppskattas! Igår vaknade jag upp till en riktigt mörk novemberdag och jag börjar känna mig mer och mer sugen på jul. I går spenderade jag nog hela dagen med att skriva listor på alla julklappar som ska köpas. Det blir ju en del i min på tok för stora familj! Haha!

Hoppas ni mår bra, allihop! ♥︎

23 thoughts on “Välkommen November!

    1. Planerna för veckan är, förutom jobbet, många långa promenader med kaffe i handen, så länge vädret tillåter! 🙂 Självdå?

  1. Bilden vittnar om hur mysig november kan vara.

    Ambitiöst av dig att redan ha börjat skriva julklappslista. Det är ju dock inte så många veckor kvar till jul. Själv har jag alltid så svårt att komma på vad jag ska ge till mina nära…

    Kram

    1. Nej, precis, julen närmar sig mer och mer. Listor är en riktigt bra sak att göra för att undvika onödig stress, tycker jag. 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.