⧴ Happy halloween!

Heej alla fina!

I morgon är det halloween och jag är inbjuden på en riktigt maskerad! Jag älskar halloween, älskar att få lov att klä ut mig till något .. äckligt! Haha! Jag är som ni förstår inte tjejen som passar på att ha den kortaste kjolen jag hittar på halloween, utan jag vill verkligen vara läskig! Jag har tränat i ganska många år på att kunna göra äckliga sminkningar. Förra året var jag joker från Batman, eller i alla fall en version av honom. I år tänker jag att jag ska göra en äcklig sminkning, och ha typ en sjukhusuniform, alltså en sån patienter har. Kul, kul, kul!! Jag blev riktigt inspirerad av den här videon, så en version av den:

Dock kommer jag inte att klara av att ha munnen stängd hela kvällen, så blir nog en liten ändring för mig! Jag måste ju kunna dricka drinkar och äta snacks, ju! Ska ni på någon halloween fest?! Investera i flytande latex, då kan man verkligen göra hur äckliga saker som helst! Haha! Nä, nu får jag skynda mig så jag kommer iväg till jobbet.

Hoppas ni får en underbar fredag, allihop!

hallo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.