Godmorgon raringar!

Har ni sovit gott? Det har jag! Sovit som en liten bebis, faktiskt. Helgen bestod av hemmamys, mest hela tiden faktiskt. Jag sorterade lite i min garderob och rensade faktiskt bort en hel del som jag ska köra bort och skänka nu i veckan. Det känns alltid så himla skönt när man rensar bort allt det där som bara ligger och tar plats i garderoben. Det där tröjorna som helt har tappat formen, eller de jeansen som har fått ett hål i grenen som gör det omöjligt att använda dem. Man älskar klart dem, men man använder ju aldrig dem längre. Sen allt det andra som man bara har samlat på sig men aldrig riktigt använt. Skönt att veta att just dem faktiskt kan komma till användning av någon som faktiskt behöver dem. Visst?

Ps, de trasiga kastar jag så klart!
morgon

Nu ligger jag här i soffan med täcket virat om mig, har tänt ljus och dricker kaffe. Det är än så länge lite väl tidigt för mig att äta, ger mig själv en kvart till innan jag tar tag i frukosten. Sen bär det av till jobbet. Hoppas verkligen att Jenny är där idag. Hon har nämligen varit sjuk i flera dagar nu, och det är inte lika roligt utan henne! Kom idag, Jenny! Du kan ha sjukstuga på mitt skrivbord! Haha!

Puss på er! ♥︎

13 thoughts on “Godmorgon raringar!

  1. Vad skönt att få rensat ut det som du inte använder och plaggen kommer säkert till nytta hos någon annan. Jag rensar också då och då , men borde rensa än mer…

    1. Ja, det är ju både härligt för en själv och för någon som faktiskt har behov för det jag inte har. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.