Myskväll med Mikaela!

Godmorgon raringar!

Hoppas ni mår lika bra som jag gör! I går var Mikaela här, en av mina äldsta kompisar som jag liksom tappat lite kontakten med på sistone. Så himla mysigt att vi äntligen fick till en liten träff efter nästan ett års prat om saken. Så i går efter jobbet kom hon hem till mig för middag och mys. Jag bjöd på  biffstroganoff och hade köpt Alex och Sigges vin, sen hade jag ordnat en massa snacks och vår absoluta favoritfilm; The notebook. Jag tror inte hon gick hem förens efter tre på natten, så man kan ju påstå att jag är ganska trött idag. Men så värt det. Jag förstår inte vad det var som gjorde att gled isär från början,det blev väl så efter skolan, att man liksom skaffade sig varsina liv istället för ett gemensamt. Men jag vill ju ha henne i mitt “nya” liv också.

—————–       —————

Det var så himla härligt att få höra allt hon har haft för sig sedan studenten också, hon har varit ute och rest som en toka och varit ett helt år i Australien. Jobbat, badat och hoppas fallskärm. Hon har ju alltid varit den lite vildare av oss, men jag trodde aldrig att hon skulle våga göra sånna adrenalin-saker. När hon kom tillbaka till Sverige efter Australien var hon tvungen att flytta hem till sina föräldrar igen, då hon inte hade några pengar sparade. Det är ju inte så att hon behöver pengar just nu, men hon är lite i en uppförsbacke när det handlar om att köpa lägenhet. Efter några glas så började vi prata om att vi skulle bli sambos. Haha, jag är lite tveksam mot idén idag, men egentligen hade det ju varit härligt. Om jag köpte en trea och sen lät henne hyra ett rum. Men vi får se hur det blir med det, jag är ju himla nöjd med min lilla etta.

Nä, nu får jag hälla i mig några liter kaffe och sen försöka sminka bort alla tecken på den sena natten! Puss! ♥︎

7 thoughts on “Myskväll med Mikaela!

  1. Ville skriva en kommentar under Oktober, men det gick inte…den kommer här istället… min absoluta favorit månad., älskar denna tiden på året 🙂 lagom varmt/kallt mörkt om kvällarna o allmän supermysigt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.