Höstens trender!

Hej raringar!

Något som jag verkligen älskar är att kolla upp vilka trender som gäller inför varje ny årstid. Nu till hösten har Elle släppt de hösttrenderna som visades upp på modeveckan i Stockholm. Åh, där hade jag velat vara! Men i alla fall, de största trenderna inför hösten är följande:

 • 70-tal

elle7

 • Skräddade herrinfluenser

elle6

 • Polokragen

elle2

 • Asymmetriska skärningar

elle5

 • Glittrigt och metallic

elle4

 • Maxiklänningar och kjolar

elle3

 • Ljusa färger till vintern, men våra kära höstfärger till hösten

elle

Jag älskar det, fullständigt älskar det! ♥︎ Nu börjar shoppingen för höstgarderoben och jag hoppas verkligen att inte alla mina favoriter på jobbet har blivit utsålda redan. Det första jag ska köpa är stora stickade koftor med polokrage och en skräddad kappa. Men först är det en liten älskling som står och piper vid mina fötter, får nog gå ut på en lång promenad först, så hon får springa av sig lite. Sen har jag faktiskt bokat in ett besök hos veterinären för nästa vecka, så håll tummarna! Puss!

25 thoughts on “Höstens trender!

 1. sv: Ja, är verkligen jättenöjd.

  En trend som jag också märkt förutom dem du tog upp i detta inlägg i fransar, som man t ex har på jacka eller tröjor. 🙂

  1. Älskar det också! Förbereda sig, liksom! 🙂 Nä, det hade man verkligen inte. Drömmen att sitta bland stjärnorna och titta! 🙂

  1. Haha, det har du rätt i! 😀 Det skiljer sig sällan väldigt mycket från år till år, bara detaljer! 😉

 2. sv: Hehe hört från flera att dem har fobi för fåglar, så inte konstigt att sånt finns. Tycker bara fåglar är fina 🙂

  Asymmetriska skärningar är så snyggt!

 3. SJUKT snygga outfits 🙂 det enda bra med hösten är stickat för att hålla kylan borta haha

  Idag har jag söta barnrum på bloggen 🙂

  Ha en fin vecka !

  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

Leave a Reply

Your email address will not be published.