Nyheter i familjen Karlsson!

Oj oj oj, idag hade vi familjemiddag hemma hos mamma och hela familjen var samlad som vanligt. Jag älskar den traditionen. Vi har det inte varje söndag, men så ofta det bara går. Mamma bjuder på riktig comfort-food och det slutar alltid med att vi spelar plump till kaffet. I dag fick jag dock reda på att min bror ska flytta. Han blev satt på väntelistan för utbildningen han vill läsa och har nu bestämt sig för att flytta dit ifall om att. För kommer han inte in denna gången så kommer han söka tills han gör det. Känns inte speciellt roligt att han ska flytta enda till Uppsala, men man får väl försöka bita sig i läppen och vara glad för hans skull i stället. Tydligen hade han varit i kontakt med HusmanHagberg och satt dem på uppdraget att hitta en liten etta nära universitetet. Det blir liksom väldigt snabbt, bara. Han åker dit redan nästa helg och sover på en kompis soffa under tiden han letar lägenhet, så han överrumplade verkligen hela familjen.

Jag kommer sakna dig, Henric! ♥︎ Och tro mig, jag kommer komma upp till dig och störa oftare än du vill!

miss

5 thoughts on “Nyheter i familjen Karlsson!

Leave a Reply

Your email address will not be published.